Välj en sida

Kalas på Mini City

UNIK, oförglömlig upplevelse!

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Kalas i Mini City

Letar du efter en unik födelsedagsupplevelse för ditt barn? På Mini City kan ditt barn med vänner uppleva något alldeles unikt och oförglömligt i vår miniatyrstad.

Kalaset startar med att ni väljer ett av våra kalasrum, Disco- eller Milkshakerummet. Barnet träffar sina vänner i det valda kalasrummet och festar till det med goda popcorn och discodryck. Under tiden bjuder vi på kaffe till föräldrarna. Födelsedagsbarnet kommer även att få en fin present för att komma ihåg den här speciella dagen.
Tillsammans med vännerna kommer ni äta en god måltid efter eget val. Efter maten väntar Mini City på er, testa på hur det är att släcka en brand, fixa till håret i hårsalongen eller laborera i laboratoriet.

Mini City anordnar hela födelsedagskalaset och vi kommer se till att du och ditt barn får en minnesvärd dag. Du kan enkelt boka kalset online och anpassa det efter dina önskemål. Kalasrummet är ditt i en timme (55 min). Du kan även lägga till en eller flera aktiviteter, så som Dino Lekland och T-Rex.

discorummet

Höj volymen och tänd discoljuset. I discorummet står ingen stilla, här är det fritt för alla att dansa loss och visa sina bästa moves. Testa även på att bli en sångare eller en filmstjärna. Här kommer ni garanterat ha kul!

 

 

 

milkshakerummet

Gå tillbaka I tiden till 60talet där allt handlade om milkshakes, Jukeboxar och Rock & roll. Klä ut er till er favorit artist och rocka loss. I detta rum kommer skratt att höras under hela kalaset.  A-wop-bop-a-loo-mop-a-lop-bom-bom!

 

 

 

Ladda ner kalasinbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner din kalasinbjudan.

 

Letar du efter en fin gåva?

Kolla vår affär i Mini City!

 

Frågor och svar

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka via vår hemsida https://minicity.se (klicka Boka). Efter att du slutfört din bokning kommer du att få en Bekräftelse via mail och SMS. Du kan även maila oss eller göra din bokning via telefon om du behöver få hjälp eller har fler frågor.

Hur betalar jag för kalaset?

Du kan betala i samband med bokningen eller betala på plats under födelsedagsdagen. Observera att vi är en kontantfri anläggning. Vi accepterar alla vanliga betalnings- och kreditkort och även SWISH.

Vad är det minsta antalet barn för kalaset?

6st barn inklusive födelsedagsbarnet. Blir ni färre än 6 barn kommer ni ändå debiteras för 6 barn.

Vilken tid måste vi vara på plats?

Kom gärna 15 minuter före den bokade tiden. Den tid ni har bokat festen är den tid ni får tillgång till festrummet.

Hur länge varar kalaset?

Festrummet är ert i en timme (55 minuter) från och med den tiden rummet är bokat. I Mini City leker ni hur länge ni vill.

Kan jag ta med egen tårta till födelsedagskalaset?

Tyvärr är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till Mini City. Detta gäller även födelsedagskalas.

Måste barn ha på sig strumpor?

Alla barn måste ha på sig strumpor. Vi säljer fina Mini City strumpor i receptionen som finns att köpa om barnen kommer utan strumpor.

Finns det förvaringsskåp tillgängliga?

Ja, vi har säkra förvaringsskåp för era värdesaker. Kostar en 10a för att låsa. Naturligtvis kan man även lämna sina värdesaker på egen risk i festerummet under den tid det är reserverat för ert party.

Hur kan jag ändra i bokningen eller avboka?

Du kan ändra eller avboka bokningen upp till 24 timmar före kalaset. Maila oss på info@entretainment.se så att vi kan boka om din fest på ett annat datum eller ändra antalet barn. Avbokning kan göras genom att klicka på avbokningslänken i ditt bekräftelsemail. Vid avbokning av en förbetald bokning, maila oss på info@entretainment.se för att begära om återbetalning.

Hur kan jag ändra antalet barn?

Du kan ändra antalet barn upp till 24 timmar i förväg. Skicka ett mail till info@entre-tainment.se så att vi kan uppdatera din bokning.

Detta har saknats i Malmö! Brukar gå dit med barnen och de tycker det är jättekul.
Zubair

Verkligen en superfin miniatyrstad för barn att leka fritt i och personalen är så underbar!
Nikolina

Väldigt roligt ställe, uppskattades av våra 4 barn mellan 1,5-9 år. Personalen var väldigt trevliga och serviceinriktade.
Emma

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

T-Rex

Laser zone

the hook

exit vr

la taverna